Het complete Marathon en Menwagens overzicht vind u op http://www.excellent-site.nl/

Excellent MR 44

De Excellent MR 44  Is een onafhankelijk lucht geveerde wagen welke voor zien is van extra stabilisator veren deze wagen is gebaseerd op op de techniek van onze  MR 37. Deze wagen is geschikt voor zowel de wedstrijdsport alsmede voor het recreatief mennen op het meest ruwe terrein. Deze wagen is geschikt voor enkel en dubbelspan paarden met een schoft hoogte van 150 t/m 170 cm.

Excellent MR 45 enkel dubbelspan

De Excellent MR 45 enkel & dubbelspan is leverbaar in Pony en Cob maat, de wagen is technisch gelijk aan de MR 38 enkelspan  achter voorzien van luchtvering met stabilisator en voor met 3 puntsvering waardoor deze wagen een uitstekend rijgedrag heeft, zowel op de verharde weg als in het ruwe veld. Ook is op deze wagen is de boksit in het midden geplaatst waardoor deze uitermate geschikt is voor de wedstrijd sport. Deze wagen is geschikt voor enkelspan en dubbelspan  pony/paard met een schoft hoogte van 140  t/m 170 cm.

Excellent Oslo Enkelspanwagen

De Excellent Oslo is een lichte enkelspan, deze wagen hebben wij ontwikkelt voor de skandinavische landen.  Maar ook in nederland en duitsland neemt de vraag naar lichte wagens toe, dus hebben wij besloten deze wagen ook in Nederland en Duitsland op de markt te brengen. De wagen wordt geleverd met onafhankelijk lamoen, en is achter voorzien van elyps vering en voor met 3 puntsvering.  Op deze wagen is de boksit in het midden geplaatst waardoor deze uitermate geschikt is voor de wedstrijd sport. Deze wagen is geschikt voor enkelspan pony/paard met een schoft hoogte van 140 t/m 160 cm.

back to top