Het complete Marathon en Menwagens overzicht vind u op http://www.excellent-site.nl/

Excellent Rin XL 2 Spanwagen 360 kg

De nieuwe Excellent  2/4-Span wedstrijdwagen de Rin XL, Als basis voor de Rin XL is de Rin XXL gebruikt, de 600 kg versie 4 span uitvoering op massieve wielen. Deze wagen is op een aantal punten aangepast, zo hebben wij het gewicht verlaagd d.m.v. lichtere RVS boomafwijzers en front (28 mm.), spaken en assen zonder vulling). De Rin XL is standaard uitgevoerd met wielen, voor 27 inch. en achter 25 Inch, 12 spaken per wiel, Lucht of masief gummi naar keuze. Deze wagen voldoet aan alle eisen welke gesteld worden door de KNHS voor klasse 3 en 4 voor 2-Span Paard.
Deze wagen is gebouwd voor 2 en/of 4-span grote paarden  Gewicht standaard model  360 Kg. Als 4-Span niet voor Klasse 3 en 4 voor deze klasse hebben wij de Rin XXL (600 Kg.) uitvoering allen op massief gummi leverbaar.

Excellent Rin XXL 4 Spanwagen 600 kg

De nieuwe Excellent 4-Span wedstrijdwagen de Rin XXL, deze wagen is gebouwd in  samenwerking met 4-span rijder Harry Streutker. Deze wagen voldoet aan alle eisen welke gesteld worden door de KNHS voor klasse 4 en heeft een gewicht van 600 kg.
Deze wagen is gebouwd voor 4-span grote paarden

Susanna 2 Enkel en dubbelspan

De Excellent Susanna 2  enkel & dubbelspan is leverbaar in Pony en Cob maat, deze wagen is voorzien van onafhankelijke luchtvering met stabilisators achter en een doorlopende as voor met luchtvering en een stabilisator. Ook is op deze wagen is de bokzit in het midden geplaatst, verder heeft deze wagen door zijn moderne vormgeving veel ruimte voor de Groom.
Deze wagen is leverbaar voor Pony’s & Paarden met een stokmaat van ca. 135 t/m  165 cm.

 

back to top