Het complete Marathon en Menwagens overzicht vind u op http://www.excellent-site.nl/

Excellent MR 15 cob / Paard

De Excellent MR 15  Sport   cob / Paard is een wagen voor de wedstrijd sport, Licht in het gewicht en door zijn compacte maten kunt U deze wagen behendig door de hindernissen sturen. Deze wagen is geschikt voor enkel en dubbelspan pony’s / paard  met een schoft hoogte van 140  t/m 165 cm.

Excellent MR 38 Enkelspan Pony

De Excellent MR 38 enkelspan Pony  deze wagen wordt geleverd met onafhankelijk lamoen, de wagen is achter voorzien van luchtvering  met stabilisator en voor met 3 puntsvering  waardoor deze wagen een uitstekend rijgedrag heeft, zowel op de verharde weg als in het ruwe veld. Op deze wagen is de boksit in het midden geplaatst waardoor deze uitermate geschikt is voor de wedstrijd sport.  Deze wagen is geschikt voor enkelspan  pony/paard met een schoft hoogte van 125  t/m 140 cm.

Excellent MR 38 Enkelspan Cob Paard

De Excellent MR 38 enkelspan Cob / Paard deze wagen wordt geleverd met onafhankelijk lamoen, de wagen is achter voorzien van luchtvering  met stabilisator en voor met 3 puntsvering  waardoor deze wagen een uitstekend rijgedrag heeft, zowel op de verharde weg als in het ruwe veld. Op deze wagen is de boksit in het midden geplaatst waardoor deze uitermate geschikt is voor de wedstrijd sport. Deze wagen is geschikt voor enkelspan  pony/paard met een schoft hoogte van 150  t/m 170 cm.

back to top